Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001225482

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012254xx / 001225482.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7529-477-7 (brožováno)
Kód jazykacze ger
Kód geogr.oblastie-hu---
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.56(=511.141)
MDT641/642
MDT(439)
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoGergely, Anikó, 1938-
Unifik.názevUngarische Spezialitäten. Česky
Názvové údajeCulinaria Maďarsko / text Anikó Gergelyová ; fotografie Christoph Büschel, Ruprecht Stempell
Údaje o vydáníDruhé české vydání
Nakladatel[Praha] : Slovart, [2017]
Copyright©2017
Údaje fyz.popisu317 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, portréty ; 26 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Z němčiny přeložili Jarmila Kantová a Jiří Kanta
Všeobecná pozn.Obálkový podnázev: kulinární průvodce
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstříky
Předm.-Věc.témamaďarská jídla
Předm.-Věc.témagastronomie Maďarsko
Předm.-angl.hungarian cookery
Předm.-angl.gastronomy Hungary
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Büschel, Christoph, 1959-
VZ-Osobní jm.Stempell, Ruprecht, 1965-
VZ-Osobní jm.Kantová, Jarmila, 1929-
VZ-Osobní jm.Kanta, Jiří, 1929-
ISBN-pom.údaje9788075294777 2. české vydání 20180205
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-037.020
Počet exemplářů0 1