Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001227404
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012274xx / 001227404.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86659-57-2 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 637.523 |
MDT | 641.4:637.5 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Bezděk, Jaroslav, 1903-1985 |
Názvové údaje | Výroba uzenin, specialit a konserv / Jaroslav Bezděk |
Údaje o vydání | 5. vydání |
Nakladatel | Tábor : OSSIS, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 155 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-Věc.téma | konzervování masa |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | sausages |
Předm.-angl. | meat preservation |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 5. vydání 20180307 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-338.690 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.