Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001227421
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012274xx / 001227421.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
HZ-Osobní jméno | Bechtold, Eduard |
Názvové údaje | Der praktische Fleischer : Hand- und Lehrbuch der Schlachttierkunde, der neuzeitlichen Herstellung von Fleischwaren aller Art, der Käuferwerbung, der fleischerfachgewerblichen Kalkulation und einschlägigen Gesetzeskunde / von Eduard Bechtold |
Údaje o vydání | 2., neu bearb. und erweit. Aufl. |
Nakladatel.údaje | Berlin : Roth, [1931] |
Údaje fyz.popisu | 16, 459 s., 16 obr. příl. il. |
Předm.-volně tvoř. | jatka jatečná zvířata maso hygiena masa technologie masa |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 II 200.248/ 2 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.