Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001227421

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012274xx / 001227421.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
HZ-Osobní jménoBechtold, Eduard
Názvové údajeDer praktische Fleischer : Hand- und Lehrbuch der Schlachttierkunde, der neuzeitlichen Herstellung von Fleischwaren aller Art, der Käuferwerbung, der fleischerfachgewerblichen Kalkulation und einschlägigen Gesetzeskunde / von Eduard Bechtold
Údaje o vydání2., neu bearb. und erweit. Aufl.
Nakladatel.údajeBerlin : Roth, [1931]
Údaje fyz.popisu16, 459 s., 16 obr. příl. il.
Předm.-volně tvoř. jatka jatečná zvířata maso hygiena masa technologie masa
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 200.248/ 2
Počet exemplářů1