Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001229337

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012293xx / 001229337.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7592-000-3 (brožováno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT633.1
MDT663/664
MDT663/664:54
MDT664.7
MDT664.69
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoSluková, Marcela
Názvové údajeCereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková
Varianta názvuZpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
Údaje fyz.popisu217 stran : ilustrace ; 29 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témaobilniny
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témapotravinářská chemie
Předm.-Věc.témamlynářství
Předm.-Věc.tématěstoviny
Předm.-angl.cereals
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food chemistry
Předm.-angl.miller's trade
Předm.-angl.pasta
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-Osobní jm.Skřivan, Pavel
VZ-Osobní jm.Hrušková, Marie, 1949-
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze
ISBN-pom.údaje9788075920003 1. vydání 20180129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-037.502
Počet exemplářů0 1