Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001229521

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012295xx / 001229521.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-264-1807-8 (vázáno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT637.523
MDT637.5+664.91/.95
MDT641.55:637.5
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoBallard, Miranda
Unifik.názevCharcuterie. Česky
Názvové údajeUzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelBrno : CPress, 2018
Údaje fyz.popisu160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Přeloženo z angličtiny
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témauzeniny
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témamasitá jídla
Předm.-angl.sausages
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.cookery (meat)
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Machálek, Ondřej
ISBN-pom.údaje9788026418078 1. vydání 20180227
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-339.326
Nakladatel-aut.f.Albatros Media - CPress
Počet exemplářů0 1