Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001229521
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00122xxxx / 0012295xx / 001229521.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-264-1807-8 (vázáno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 637.523 |
MDT | 637.5+664.91/.95 |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Ballard, Miranda |
Unifik.název | Charcuterie. Česky |
Názvové údaje | Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Brno : CPress, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 160 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Přeloženo z angličtiny |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | uzeniny |
Předm.-Věc.téma | masné výrobky |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-angl. | sausages |
Předm.-angl. | meat products |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Machálek, Ondřej |
ISBN-pom.údaje | 9788026418078 1. vydání 20180227 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-339.326 |
Nakladatel-aut.f. | Albatros Media - CPress |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.