Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001230062
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012300xx / 001230062.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7322-205-5 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=511.141) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Cséfalvay, Ildikó |
Názvové údaje | Maďarská kuchařka : csárdás, gulyás, paprikás..., aneb, to nejlepší z maďarské kuchyně / Ildikó Cséfalvay ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský |
Varianta názvu | Csárdás, gulyás, paprikás... |
Varianta názvu | To nejlepší z maďarské kuchyně |
Nakladatel | České Budějovice : Dona, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Předm.-Věc.téma | maďarská jídla |
Předm.-angl. | hungarian cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Doležal, Vladimír, 1952- |
VZ-Osobní jm. | Hulínský, Ladislav, 1956- |
ISBN-pom.údaje | 9788073222055 [1. vydání] 20180316 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-339.503 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.