Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001230765
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012307xx / 001230765.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-214-5460-6 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.358 |
MDT | 663/664 |
MDT | 663/664:54 |
MDT | (043.5:042.3) |
MDT | (048.3) |
HZ-Osobní jméno | Buňka, František, 1978- |
Názvové údaje | Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie / František Buňka |
Varianta názvu | Processed cheese and factors influencing its consistency |
Nakladatel | Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 26 stran : ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, 1213-418X ; sv. 558 |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | tavené sýry |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | potravinářská chemie |
Předm.-angl. | processed cheese |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food chemistry |
Žánr/forma | profesorské přednášky |
Žánr/forma | teze |
Žánr/forma | inauguration lectures |
Žánr/forma | abstracts |
VZ-Korporace | Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Vysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Habilitační a inaugurační spisy |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20170602 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-339.775 |
Nakladatel-aut.f. | VUTIUM |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.