Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001230765

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012307xx / 001230765.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-214-5460-6 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664
MDT663/664:54
MDT(043.5:042.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoBuňka, František, 1978-
Názvové údajeTavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie / František Buňka
Varianta názvuProcessed cheese and factors influencing its consistency
NakladatelBrno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017
Údaje fyz.popisu26 stran : ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaVědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, 1213-418X ; sv. 558
Všeobecná pozn.Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témapotravinářská chemie
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.food chemistry
Žánr/formaprofesorské přednášky
Žánr/formateze
Žánr/formainauguration lectures
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta
VZ-Edice-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Habilitační a inaugurační spisy
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20170602
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-339.775
Nakladatel-aut.f.VUTIUM
Počet exemplářů0 1