Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001233173
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012331xx / 001233173.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7403-187-8 (v knize neuvedeno ; brožováno) 978-80-7403-87-8 |
Kód předm.kateg. | 579 Mikrobiologie |
MDT | 579.67 |
MDT | 664:637 |
MDT | 613.28 |
MDT | 579.083 |
MDT | 614.31 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Pažout, Vladimír, 1946- |
Názvové údaje | Stanovení inhibičních látek ve vybraných surovinách živočišného původu / autoři Vladimír Pažout, Pavel Novák, Gabriela Malá |
Varianta názvu | Stanovení reziduí inhibičních látek ve vybraných surovinách živočišného původu |
Nakladatel | Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2017 |
Údaje fyz.popisu | 10 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Předm.-Věc.téma | potraviny živočišného původu |
Předm.-Věc.téma | mikrobiologická analýza |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-angl. | food microbiology |
Předm.-angl. | food of animal origin |
Předm.-angl. | microbiological analysis |
Předm.-angl. | food hygiene |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Novák, Pavel, 1961- |
VZ-Osobní jm. | Malá, Gabriela, 1975- |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav živočišné výroby. Metodika |
ISBN-pom.údaje | ISBN 978-80-7403-87-8 [1. vydání] Chybné ISBN vytištěno na rubu titulního listu a v tiráži 20180307 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-037.787 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.