Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001233173

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012331xx / 001233173.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7403-187-8 (v knize neuvedeno ; brožováno) 978-80-7403-87-8
Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
MDT579.67
MDT664:637
MDT613.28
MDT579.083
MDT614.31
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoPažout, Vladimír, 1946-
Názvové údajeStanovení inhibičních látek ve vybraných surovinách živočišného původu / autoři Vladimír Pažout, Pavel Novák, Gabriela Malá
Varianta názvuStanovení reziduí inhibičních látek ve vybraných surovinách živočišného původu
NakladatelPraha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2017
Údaje fyz.popisu10 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témapotravinářská mikrobiologie
Předm.-Věc.témapotraviny živočišného původu
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-angl.food microbiology
Předm.-angl.food of animal origin
Předm.-angl.microbiological analysis
Předm.-angl.food hygiene
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Novák, Pavel, 1961-
VZ-Osobní jm.Malá, Gabriela, 1975-
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav živočišné výroby. Metodika
ISBN-pom.údajeISBN 978-80-7403-87-8 [1. vydání] Chybné ISBN vytištěno na rubu titulního listu a v tiráži 20180307
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-037.787
Počet exemplářů0 1