Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001233546

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012335xx / 001233546.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-728-7 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.358
MDT663/664
MDT(043.5)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoČerníková, Michaela, 1980-
Názvové údajeVybrané faktory působící na konzistenci tavených sýrů = Selected factors influencing the processed cheese consistency : teze habilitační práce / autor: Michaela Černíková
Varianta názvuSelected factors influencing the processed cheese consistency
Údaje o vydáníVydání: první
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2018
Údaje fyz.popisu55 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaTeze habilitační práce
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.50 výtisků
Pozn.o disertaciTeze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2018
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.tématavené sýry
Předm.-Věc.témavýroba potravin
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-angl.processed cheese
Předm.-angl.food production
Předm.-angl.food technology
Žánr/formahabilitační práce
Žánr/formateze
Žánr/formahabilitation theses
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze habilitační práce
ISBN-pom.údaje1. vydání 20180507
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-340.926
Počet exemplářů0 1