Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001234123
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012341xx / 001234123.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7509-513-8 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 639.2/.6 Rybářství |
MDT | 639.3 |
MDT | 639.3.043.2 |
MDT | 597.552.5 |
MDT | 637.56 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (072) |
HZ-Osobní jméno | Mareš, Jan, 1961- |
Názvové údaje | Ovlivnění kvality masa lososovitých ryb volbou krmiva : ověřená technologie / Jan Mareš, Eva Poštulková a Radovan Kopp |
Varianta názvu | Název v tiráži: Ověřená technologie Ovlivnění kvality masa lososovitých ryb volbou krmiva |
Údaje o vydání | Vydání: první |
Nakladatel | Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 22 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Technologie ; R14/2017 |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | chov ryb |
Předm.-Věc.téma | krmiva ryb |
Předm.-Věc.téma | lososovití |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | fish keeping |
Předm.-angl. | fish feeds |
Předm.-angl. | Salmonidae |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | metodické příručky |
Žánr/forma | methodological manuals |
VZ-Osobní jm. | Poštulková, Eva, 1988- |
VZ-Osobní jm. | Kopp, Radovan, 1971- |
VZ-Korporace | Mendelova univerzita. Agronomická fakulta |
VZ-Edice-Korporace | Mendelova univerzita. Technologie |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20180515 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-341.155 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.