Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001234251
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012342xx / 001234251.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88233-05-3 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 579 Mikrobiologie |
MDT | 579.86/.87 |
MDT | 615.33.015.8 |
MDT | 579.67 |
MDT | 663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Morávková, Monika |
Názvové údaje | Metodika testování antibiotické rezistence u bakterií mléčného kvašení využívaných v potravinářském průmyslu / autoři: Monika Morávková, Hana Vlková, Marta Dušková, Renáta Karpíšková |
Nakladatel | Brno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., [2017] |
Údaje fyz.popisu | 23 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika ; č. 85 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | bakterie mléčného kvašení |
Předm.-Věc.téma | rezistence vůči antibiotikům |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-angl. | lactic acid bacteria |
Předm.-angl. | antibiotics resistance |
Předm.-angl. | food microbiology |
Předm.-angl. | food technology |
Předm.-angl. | food hygiene |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Vlková, Hana |
VZ-Osobní jm. | Dušková, Marta, 1980- |
VZ-Osobní jm. | Karpíšková, Renáta, 1956- |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav veterinárního lékařství. Metodika |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20180516 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-341.233 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.