Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001238676

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012386xx / 001238676.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7568-064-8 (brožováno)
Kód jazykaslo eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5'64
MDT663/664-021.465
MDT504.5:547
MDT546.76
MDT546.23
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoBučko, Ondřej
Názvové údajeVplyv mikroprvkov v organickej forme na kvalitu bravčového mäsa = The effect of the microelements in organic form to quality of pork : vedecká monografia / Ondřej Bučko, Dominika Hellová, Peter Juhás, Andrea Lehotayová, Ondrej Debrecéni, Jaroslav Čítek, Roman Stupka
Varianta názvuEffect of the microelements in organic form to quality of pork
Údaje o vydáníPrvní vydání
NakladatelPraha : Powerprint, 2017
Údaje fyz.popisu142 stran, 34 nečíslovaných stran příloh : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Na obálce nad názvem: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Česká zemědělská univerzita v Praze
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témavepřové maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaorganické kontaminanty
Předm.-Věc.témachrom
Předm.-Věc.témaselen
Předm.-angl.pork
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.organic contaminants
Předm.-angl.chromium
Předm.-angl.selenium
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Hellová, Dominika
VZ-Osobní jm.Juhás, Peter
VZ-Osobní jm.Lehotayová, Andrea
VZ-Osobní jm.Debrecéni, Ondrej, 1950-
VZ-Osobní jm.Čítek, Jaroslav, 1975-
VZ-Osobní jm.Stupka, Roman, 1963-
VZ-KorporaceSlovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
VZ-KorporaceČeská zemědělská univerzita v Praze
ISBN-pom.údaje9788075680648 1. vydání 20180529
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-342.947
Počet exemplářů0 1