Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001239707
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012397xx / 001239707.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88019-32-9 (Potravinářská komora ČR ; brožováno) |
ISBN | 978-80-87719-62-6 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664.3 |
MDT | 665.2/.3 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 366.5 |
MDT | (036) |
HZ-Osobní jméno | Brát, Jiří, 1958- |
Názvové údaje | Podle čeho vybírat tuky a oleje / Jiří Brát |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2018] |
Copyright | ©2018 |
Údaje fyz.popisu | 25 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jak poznáme kvalitu? ; svazek 26 |
Edice-jiná forma | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | pokrmové tuky |
Předm.-Věc.téma | oleje |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | ochrana spotřebitele |
Předm.-angl. | food lipids |
Předm.-angl. | oils |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | consumer protection |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
VZ-Korporace | Česká technologická platforma pro potraviny |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jak poznáme kvalitu? |
VZ-Edice-Unif.náz. | Publikace České technologické platformy pro potraviny |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20180619 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-343.357 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.