Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001239707

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00123xxxx / 0012397xx / 001239707.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88019-32-9 (Potravinářská komora ČR ; brožováno)
ISBN978-80-87719-62-6 (Sdružení českých spotřebitelů ; brožováno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664.3
MDT665.2/.3
MDT663/664-021.465
MDT366.5
MDT(036)
HZ-Osobní jménoBrát, Jiří, 1958-
Názvové údajePodle čeho vybírat tuky a oleje / Jiří Brát
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelPraha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2018]
Copyright©2018
Údaje fyz.popisu25 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaJak poznáme kvalitu? ; svazek 26
Edice-jiná formaPublikace České technologické platformy pro potraviny
Všeobecná pozn.Název z obálky
Všeobecná pozn.Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témapokrmové tuky
Předm.-Věc.témaoleje
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaochrana spotřebitele
Předm.-angl.food lipids
Předm.-angl.oils
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.consumer protection
Žánr/formainformační publikace
Žánr/formainformation publications
VZ-KorporaceČeská technologická platforma pro potraviny
VZ-Edice-Unif.náz. Jak poznáme kvalitu?
VZ-Edice-Unif.náz. Publikace České technologické platformy pro potraviny
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje1. vydání 20180619
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-343.357
Počet exemplářů0 2