Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001241117

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00124xxxx / 0012411xx / 001241117.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-87371-33-6 (brožováno)
Kód předm.kateg.631 Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
MDT634.1/.8.076
MDT635.1/.8
MDT631.56
MDT631.57+637]:631.147
MDT631.147
MDT631.115.1
MDT663/664-021.465
MDT614.31
MDT(072)
HZ-Osobní jménoBenšová, Diana
Názvové údajeFaremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol.
NakladatelOlomouc : Bioinstitut, 2017
Údaje fyz.popisu55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaMetodika pro praxi
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaovoce
Předm.-Věc.témazelenina
Předm.-Věc.témazpracování zemědělských produktů
Předm.-Věc.témabioprodukty
Předm.-Věc.témaekologické zemědělství
Předm.-Věc.témafarmářství
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-angl.fruit
Předm.-angl.vegetables
Předm.-angl.agricultural products processing
Předm.-angl.bioproducts
Předm.-angl.ecological agriculture
Předm.-angl.farming
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food hygiene
Žánr/formametodické příručky
Žánr/formamethodological manuals
VZ-Edice-Unif.náz. Metodika pro praxi (Bioinstitut)
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20180620
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-038.448
Počet exemplářů0 2