Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001241117
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00124xxxx / 0012411xx / 001241117.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87371-33-6 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 631 Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie |
MDT | 634.1/.8.076 |
MDT | 635.1/.8 |
MDT | 631.56 |
MDT | 631.57+637]:631.147 |
MDT | 631.147 |
MDT | 631.115.1 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31 |
MDT | (072) |
HZ-Osobní jméno | Benšová, Diana |
Názvové údaje | Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol. |
Nakladatel | Olomouc : Bioinstitut, 2017 |
Údaje fyz.popisu | 55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Metodika pro praxi |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | ovoce |
Předm.-Věc.téma | zelenina |
Předm.-Věc.téma | zpracování zemědělských produktů |
Předm.-Věc.téma | bioprodukty |
Předm.-Věc.téma | ekologické zemědělství |
Předm.-Věc.téma | farmářství |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-angl. | fruit |
Předm.-angl. | vegetables |
Předm.-angl. | agricultural products processing |
Předm.-angl. | bioproducts |
Předm.-angl. | ecological agriculture |
Předm.-angl. | farming |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food hygiene |
Žánr/forma | metodické příručky |
Žánr/forma | methodological manuals |
VZ-Edice-Unif.náz. | Metodika pro praxi (Bioinstitut) |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20180620 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-038.448 |
Počet exemplářů | 0 2 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.