Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001251436
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00125xxxx / 0012514xx / 001251436.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Číslo nár.bibliogr. | 978-80-906687-3-7 (brožováno) : Kč 99,00 |
072 7 | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
080 | 641.56(=162.3) |
080 | (083.12) |
24500 | Poklady české kuchyně : čtyři roční období : nejlepší recepty od jara do zimy |
24630 | Nejlepší recepty od jara do zimy |
250 | Vydání 1. |
264 1 | Praha : CN Invest, 2017 |
Obecné poznámky | 162 stran : barevné ilustrace ; 25 cm |
Typ počítač.souboru | text txt |
Typ počítač.souboru | statický obraz sti |
P.o tech.det.poč.s. | bez média n |
338 | svazek nc |
Unifikovaný název | Název z obálky |
Unifikovaný název | Obsahuje rejstřík |
65007 | česká jídla |
655 7 | kuchařské recepty |
77208 | Speciál časopisu: F.O.O.D. 2017 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-346.795 |
920 | 000894492 HKA001 |
EXE | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.