Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001256290
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00125xxxx / 0012562xx / 001256290.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87861-74-5 (1. část ; brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 641.55:637.5 |
MDT | 641.55 |
MDT | (083.12) |
MDT | (075) |
HZ-Osobní jméno | Formáčková, Marie, 1952- |
Názvové údaje | Receptář přípravy pokrmů : hlavní jídla - maso / Marie Formáčková |
Varianta názvu | Hlavní jídla - maso |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | [Praha] : Euroinstitut.eu spol. s r.o., [2018?]- |
Údaje fyz.popisu | ^^^svazky : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Calcula |
Všeobecná pozn. | Nakladatel uveden chybně, správně je: Evropská asociace pro fototerapii |
Form.pozn.k obsahu | 1. část. [2018?]. 47 stran |
Předm.-Věc.téma | masitá jídla |
Předm.-Věc.téma | příprava jídel |
Předm.-angl. | cookery (meat) |
Předm.-angl. | meals preparation |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | učebnice |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | textbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Calcula (Evropská asociace pro fototerapii) |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání Správný název vydavatele: Evropská asociace pro fototerapii. Praha 20190205 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-348.117 1- |
Nakladatel-aut.f. | Evropská asociace pro fototerapii |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.