Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001262060
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00126xxxx / 0012620xx / 001262060.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87575-87-1 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.56(=162.3) |
MDT | 641.56(=162.4) |
MDT | (083.12) |
Názvové údaje | The best of Apetit : Česko & Slovensko : přes 160 receptů, klasika prověřená 100 lety, od předkrmů po dezerty, tradiční i moderní pojetí |
Varianta názvu | Apetit |
Varianta názvu | Česko & Slovensko |
Nakladatel | Praha : Burda Praha spol. s r.o., [2018] |
Copyright | ©2018 |
Údaje fyz.popisu | 228 stran : barevné ilustrace ; 28 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Na hřbetu označení: 4 |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Pozn.o jazyku | Český text |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-Věc.téma | slovenská jídla |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Předm.-angl. | Slovak cookery |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
ISBN-pom.údaje | 9788087575871 [1. vydání] 20181212 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-040.038 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.