Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001264413

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00126xxxx / 0012644xx / 001264413.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-214-5618-1 (brožováno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
MDT614.31
MDT543.6:663/664
MDT663/664-021.465
MDT614.31:663/664
MDT(043.5)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoVítová, Eva, 1962-
Názvové údajeVyužití instrumentálních a senzorických metod pro sledování kvality a bezpečnosti potravin = Use of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety : zkrácená verze habilitační práce v oboru chemie a technologie potravin / Eva Vítová
Varianta názvuUse of instrumental and sensory methods for monitoring of food quality and safety
NakladatelBrno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018
Údaje fyz.popisu28 stran : ilustrace ; 25 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaVědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, 1213-418X ; sv. 594
Všeobecná pozn.Zkrácená verze habilitační práce--Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, Ústav chemie potravin a biotechnologií, 2018
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuAnglické resumé
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food safety
Žánr/formahabilitační práce
Žánr/formateze
Žánr/formahabilitation theses
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Ústav chemie potravin a biotechnologií
VZ-Edice-KorporaceVysoké učení technické v Brně. Vědecké spisy. Habilitační a inaugurační spisy
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20180612
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-350.674
Nakladatel-aut.f.VUTIUM
Počet exemplářů0 1