Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001264515
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00126xxxx / 0012645xx / 001264515.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7585-686-9 (vázáno) |
Kód geogr.oblasti | e-xr--- e------ e-cs--- |
Čas.období obsahu | x-y- |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641/642-051 |
MDT | 929 |
MDT | 641/642 |
MDT | 641.56(=162.3) |
MDT | 641.56(=1:4) |
MDT | (437.3) |
MDT | (4) |
MDT | (437) |
MDT | (092) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Pospíšil, Pavel, 1944- |
Názvové údaje | Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře / Pavel Pospíšil |
Nakladatel | Praha : Dobrovský s.r.o., 2018 |
Údaje fyz.popisu | 218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Kontrast |
Předm.-Os.jméno | Pospíšil, Pavel, 1944- |
Předm.-Chron.ter. | 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | šéfkuchaři Česko 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | gastronomie Evropa 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | kuchařství Evropa 20.-21. století |
Předm.-Věc.téma | česká jídla |
Předm.-Věc.téma | evropská jídla |
Předm.-angl. | chefs Czechia 20th-21st centuries |
Předm.-angl. | gastronomy Europe 20th-21st centuries |
Předm.-angl. | cookery Europe 20th-21st centuries |
Předm.-angl. | Czech cookery |
Předm.-angl. | European cookery |
Předm.-volně tvoř. | Michelinská hvězda (ocenění) |
Žánr/forma | autobiografie |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | autobiography |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Edice-Unif.náz. | Kontrast |
ISBN-pom.údaje | 9788075856869 [1. vydání] 20190114 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-350.717 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.