Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001264648
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00126xxxx / 0012646xx / 001264648.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88019-34-3 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 579.86/.87 |
MDT | 579-027.235 |
MDT | 637.146 |
MDT | 613.2 |
MDT | (036) |
Názvové údaje | Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018 |
Údaje fyz.popisu | 47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | bakterie mléčného kvašení |
Předm.-Věc.téma | probiotika |
Předm.-Věc.téma | kysané mléčné výrobky |
Předm.-Věc.téma | racionální výživa |
Předm.-angl. | lactic acid bacteria |
Předm.-angl. | probiotics |
Předm.-angl. | fermented dairy products |
Předm.-angl. | healthy eating |
Žánr/forma | informační publikace |
Žánr/forma | information publications |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20181218 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-350.770 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.