Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001267308

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00126xxxx / 0012673xx / 001267308.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-271-2042-0 (vázáno)
Kód jazykaslo cze
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT664.8.035.3
MDT637.523.38
MDT637.525
MDT637.523
MDT(083.12)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoDyk, Vladimír
Unifik.názevVše o uzení. Slovensky
Názvové údajeVšetko o údení : rady, tipy, recepty / Vladimír Dyk ; z českého originálu Vše o uzení ... přeložil Martin Kubík
Údaje o vydáníVydanie 1.
NakladatelPraha : Grada Publishing, 2018
Údaje fyz.popisu119 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstřík
Předm.-Věc.témauzení
Předm.-Věc.témaudírny
Předm.-Věc.témauzené maso
Předm.-Věc.témauzeniny
Předm.-angl.smoking
Předm.-angl.smoking chambers
Předm.-angl.smoked meat
Předm.-angl.sausages
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formahandbooks and manuals
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Kubík, Martin, 1976-
Elektron.přístupOnline verze
ISBN-pom.údaje9788027120420 1. vydanie 20190129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-351.658
Počet exemplářů0 1