Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001271052
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00127xxxx / 0012710xx / 001271052.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7427-299-8 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 633 Rostlinná výroba |
MDT | 633.491 |
MDT | 57.086.13 |
MDT | 575.113:582 |
MDT | 57.086.83 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Faltus, Miloš, 1970- |
Názvové údaje | Metodika kryokonzervace bramboru pomocí vitrifikace / Miloš Faltus a kol. |
Údaje o vydání | První vydání |
Nakladatel | Praha : Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., 2018 |
Údaje fyz.popisu | 22 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Metodika |
Všeobecná pozn. | 40 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | brambory |
Předm.-Věc.téma | kryotechnika (biologie) |
Předm.-Věc.téma | genetické zdroje |
Předm.-Věc.téma | tkáňové kultury |
Předm.-angl. | potatoes |
Předm.-angl. | cryotechnique (biology) |
Předm.-angl. | genetic resources |
Předm.-angl. | tissue cultures |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav rostlinné výroby. Metodika |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20190226 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-353.041 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.