Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001278818
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00127xxxx / 0012788xx / 001278818.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88233-54-1 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 597.551.4 |
MDT | 637.56 |
MDT | 614.31 |
MDT | 57.088.7 |
MDT | 636.09:616-07 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Krčmář, Pavel |
Názvové údaje | Identifikace masa pangase dolnookého a pangase obecného metodou real-time PCR / autor Pavel Krčmář |
Varianta názvu | Identifikace masa pangase dolnookého a pangase obecného metodou real-time PCR požadavků halal potravin |
Nakladatel | Brno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., 2018 |
Údaje fyz.popisu | 9 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Uplatněná certifikovaná metodika ; č. 109/2018 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | pangasovití |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | kontrola potravin |
Předm.-Věc.téma | genetické metody |
Předm.-Věc.téma | veterinární diagnostika |
Předm.-angl. | Pangasiidae |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food quality control |
Předm.-angl. | genetic methods |
Předm.-angl. | veterinary diagnostics |
Předm.-volně tvoř. | halal potraviny |
Předm.-volně tvoř. | metoda MOL-PCR |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav veterinárního lékařství. Metodika |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20190605 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-355.866 |
Nakladatel-aut.f. | VÚVeL |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.