Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001282160

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012821xx / 001282160.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86659-58-9 (vázáno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT637.5
MDT637.523
MDT663/664
MDT637.513
MDT637.03
MDT637.5.03
MDT637.5+664.91/.95
MDT(075.3)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoTašl, Josef
Názvové údajeOdborná nauka pro řezníky a uzenáře ; Receptář / Josef Tašl
Údaje o vydáníVydání obou knih 3.
NakladatelTábor : OSSIS, 2019
Údaje fyz.popisu176 stran : ilustrace, portréty, faksimile ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Pozn.k propoj.p.Reprint Receptáře včetně vlastní titulní stránky: Veselí n. Mor., vlastním nákladem - vytiskl Frant. Tomeček v Bzenci
Předm.-Věc.témařeznictví
Předm.-Věc.témauzenářství
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Předm.-Věc.témaporážka zvířat
Předm.-Věc.témazpracování živočišných produktů
Předm.-Věc.témazpracování masa
Předm.-Věc.témamasné výrobky
Předm.-Věc.témauzeniny
Předm.-angl.meat industry and trade
Předm.-angl.sausage industry
Předm.-angl.food technology
Předm.-angl.slaughter
Předm.-angl.animal products processing
Předm.-angl.meat processing
Předm.-angl.meat products
Předm.-angl.sausages
Žánr/formaučebnice středních škol
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formatextbooks (secondary)
Žánr/formacookbooks
VZ-Osobní jm.Tašl, Josef. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře
VZ-Osobní jm.Tašl, Josef. Receptář
ISBN-pom.údaje3. vydání 20190614
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-357.161
Počet exemplářů0 1