Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001283119
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012831xx / 001283119.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-906852-3-9 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 64 |
MDT | 641.4 |
MDT | (035) |
Názvové údaje | Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle |
Nakladatel | Brno : Permakultura (CS), 2019 |
Údaje fyz.popisu | 82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Klíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček, 2336-3010 ; svazek 11 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | domácnost |
Předm.-Věc.téma | konzervování potravin |
Předm.-angl. | household |
Předm.-angl. | food preservation |
Předm.-volně tvoř. | skladování potravin |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Edice-Unif.náz. | Klíč k soběstačnosti |
Elektron.přístup | Digitalizovaný dokument |
ISBN-pom.údaje | 9788090685239 [1. vydání] Stejné ISBN přiděleno duplicitně též [2. vydání] 20190626 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-357.479 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.