Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001283119

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012831xx / 001283119.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-906852-3-9 (brožováno)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT64
MDT641.4
MDT(035)
Názvové údajeUchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
NakladatelBrno : Permakultura (CS), 2019
Údaje fyz.popisu82 stran : ilustrace (některé barevné) ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaKlíč k soběstačnosti : edice permakulturních příruček, 2336-3010 ; svazek 11
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témadomácnost
Předm.-Věc.témakonzervování potravin
Předm.-angl.household
Předm.-angl.food preservation
Předm.-volně tvoř. skladování potravin
Žánr/formapříručky
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Edice-Unif.náz. Klíč k soběstačnosti
Elektron.přístupDigitalizovaný dokument
ISBN-pom.údaje9788090685239 [1. vydání] Stejné ISBN přiděleno duplicitně též [2. vydání] 20190626
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-357.479
Počet exemplářů0 1