Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001285286
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012852xx / 001285286.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-213-2945-4 (brožováno) : Kč 130,00 |
Kód předm.kateg. | 579 Mikrobiologie |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 579.67 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Killer, Jiří |
Názvové údaje | Potravinářská mikrobiologie : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer |
Údaje o vydání | 3. přepracované vydání |
Nakladatel | Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 |
Údaje fyz.popisu | 131 stran ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | potravinářská mikrobiologie |
Předm.-angl. | food microbiology |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
ISBN-pom.údaje | 9788021329454 3. přepracované vydání 20190722 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-042.227 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.