Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001285287

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012852xx / 001285287.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-213-2941-6 (brožováno) : Kč 110,00
Kód předm.kateg.614 Veřejné zdraví a hygiena
Kód předm.kateg.37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
MDT614.31
MDT663/664-021.465
MDT614.31:663/664
MDT(075.8)
HZ-Osobní jménoKiller, Jiří
Názvové údajeHygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019
Údaje fyz.popisu90 stran ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témahygiena potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témabezpečnost potravin
Předm.-angl.food hygiene
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food safety
Žánr/formaučebnice vysokých škol
Žánr/formatextbooks (higher)
VZ-KorporaceČeská zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky
ISBN-pom.údaje9788021329416 1. vydání 20190722
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-042.229
Počet exemplářů0 1