Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001285287
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012852xx / 001285287.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-213-2941-6 (brožováno) : Kč 110,00 |
Kód předm.kateg. | 614 Veřejné zdraví a hygiena |
Kód předm.kateg. | 37.016 Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
MDT | 614.31 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 614.31:663/664 |
MDT | (075.8) |
HZ-Osobní jméno | Killer, Jiří |
Názvové údaje | Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019 |
Údaje fyz.popisu | 90 stran ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | hygiena potravin |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | bezpečnost potravin |
Předm.-angl. | food hygiene |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food safety |
Žánr/forma | učebnice vysokých škol |
Žánr/forma | textbooks (higher) |
VZ-Korporace | Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky |
ISBN-pom.údaje | 9788021329416 1. vydání 20190722 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-042.229 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.