Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001286231

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012862xx / 001286231.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88019-36-7 (Potravinářská komora ČR ; brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT(048.8)
Názvové údajeReformulace potravin : hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2019
Údaje fyz.popisu125 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formastudie
Žánr/formastudies
ISBN-pom.údaje1. vydání 20190718
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-358.594
Nakladatel-aut.f.Česká technologická platforma pro potraviny
Počet exemplářů0 1