Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001286231
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00128xxxx / 0012862xx / 001286231.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88019-36-7 (Potravinářská komora ČR ; brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | 614.31 |
MDT | (048.8) |
Názvové údaje | Reformulace potravin : hodnocení možností reformulací hlavních potravinářských komodit |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2019 |
Údaje fyz.popisu | 125 stran : ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | food quality |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | studie |
Žánr/forma | studies |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20190718 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-358.594 |
Nakladatel-aut.f. | Česká technologická platforma pro potraviny |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.