Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001290797
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012907xx / 001290797.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.563(083.74+083.1):642.58+613.2 |
MDT | 641.563 |
Názvové údaje | Dietní jídla a jejich normy / zprac. kol. pod ved. Přemysla Doberského a Ericha Nováka ; předml. Přemysl Doberský |
Údaje o vydání | 1. vyd. |
Nakladatel.údaje | Praha : Vydavatelství obchodu, 1961 (Liberec : SG) |
Údaje fyz.popisu | 707, [2] s. ; příč. 8° |
Všeobecná pozn. | Vyd. min. vnitř. obch. |
Všeobecná pozn. | Z Ústavu pro výzkum. výživy lidu |
Všeobecná pozn. | 17000 výt. |
Resumé | Obsahuje hlavní zásady 11 druhů běžných diet s ukázkami vhodných sestav jídelních lístků, seznam dietních norem a podrobný technologický postup přípravy nejrůznějších jídel s určením dávek potravin a jejich kalorické a biologické hodnoty. |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
Předm.-Věc.téma | dieta |
Předm.-Věc.téma | dietní jídla |
Předm.-Věc.téma | příprava jídla |
Předm.-Věc.téma | potraviny dietní |
Předm.-Věc.téma | receptury |
Předm.-Věc.téma | kuchařské recepty |
Předm.-Věc.téma | normování |
Žánr/forma | normy |
VZ-Osobní jm. | Novák, Erich |
VZ-Osobní jm. | Doberský, Přemysl, 1918-1983 |
VZ-Korporace | Československo. Ministerstvo vnitřního obchodu |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 E 222.474 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.