Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001290797

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012907xx / 001290797.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.563(083.74+083.1):642.58+613.2
MDT641.563
Názvové údajeDietní jídla a jejich normy / zprac. kol. pod ved. Přemysla Doberského a Ericha Nováka ; předml. Přemysl Doberský
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : Vydavatelství obchodu, 1961 (Liberec : SG)
Údaje fyz.popisu707, [2] s. ; příč. 8°
Všeobecná pozn.Vyd. min. vnitř. obch.
Všeobecná pozn.Z Ústavu pro výzkum. výživy lidu
Všeobecná pozn.17000 výt.
ResuméObsahuje hlavní zásady 11 druhů běžných diet s ukázkami vhodných sestav jídelních lístků, seznam dietních norem a podrobný technologický postup přípravy nejrůznějších jídel s určením dávek potravin a jejich kalorické a biologické hodnoty.
Předm.-Věc.témavýživa člověka
Předm.-Věc.témadieta
Předm.-Věc.témadietní jídla
Předm.-Věc.témapříprava jídla
Předm.-Věc.témapotraviny dietní
Předm.-Věc.témareceptury
Předm.-Věc.témakuchařské recepty
Předm.-Věc.témanormování
Žánr/formanormy
VZ-Osobní jm.Novák, Erich
VZ-Osobní jm.Doberský, Přemysl, 1918-1983
VZ-KorporaceČeskoslovensko. Ministerstvo vnitřního obchodu
Sigla,sign.vlastn.OLA001 E 222.474
Počet exemplářů1