Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001293995
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012939xx / 001293995.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 612 Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie |
MDT | 612.392.015.6 |
MDT | 641.1 |
HZ-Osobní jméno | Adams, Georgian |
Názvové údaje | Experiment station research on the vitamin content and the preservation of foods / by Georgian Adams and Sybil L. Smith |
Nakladatel.údaje | Washington, D.C. : USDA, 1944 |
Údaje fyz.popisu | 88 s. |
Edice-jiná forma | United States Department of Agriculture. Miscelanneous publications ; No. 536 |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | konzervované potraviny |
Předm.-Věc.téma | vitaminy |
Předm.-Věc.téma | nutriční hodnota potravin |
Předm.-Věc.téma | výživa člověka |
VZ-Osobní jm. | Smith, Sybil L. |
VZ-Edice-Unif.náz. | United States Department of Agriculture. Miscelanneous publications |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 245.765 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.