Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001295994
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012959xx / 001295994.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-906644-4-9 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 634 Ovocnářství |
MDT | 634.11.076 |
MDT | 547.56 |
MDT | 543.6:663/664 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Hollá, Marcela, 1992- |
Názvové údaje | Metodika pro kvalitativní hodnocení ovoce a zpracovatelských produktů z hlediska obsahu látek prospěšných pro zdraví člověka / Marcela Hollá a kol. |
Nakladatel | Hradec Králové : Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, 2019 |
Údaje fyz.popisu | 55 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o. |
Všeobecná pozn. | 200 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | jablka |
Předm.-Věc.téma | fenolické látky |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-angl. | apples |
Předm.-angl. | phenolic compounds |
Předm.-angl. | food analysis |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Korporace | Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy |
VZ-Korporace | Univerzita Karlova. Farmaceutická fakulta v Hradci Králové |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy. Metodika |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20191129 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-362.572 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.