Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001295994

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012959xx / 001295994.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-906644-4-9 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.634 Ovocnářství
MDT634.11.076
MDT547.56
MDT543.6:663/664
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoHollá, Marcela, 1992-
Názvové údajeMetodika pro kvalitativní hodnocení ovoce a zpracovatelských produktů z hlediska obsahu látek prospěšných pro zdraví člověka / Marcela Hollá a kol.
NakladatelHradec Králové : Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, 2019
Údaje fyz.popisu55 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o.
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témajablka
Předm.-Věc.témafenolické látky
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.apples
Předm.-angl.phenolic compounds
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-KorporaceVýzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
VZ-KorporaceUniverzita Karlova. Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy. Metodika
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20191129
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-362.572
Počet exemplářů0 1