Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001296237
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012962xx / 001296237.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-270-6413-7 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 663/664 |
MDT | 641.55 |
MDT | 628.3/.5-022.231 |
MDT | (083.12) |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Kebová, Barbora |
Názvové údaje | Zachraň jídlo v kuchyni / autoři textů: Barbora Kebová, Adam Pešek, Adam Podhola, Anna Strejcová |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Praha : Zachraň jídlo z.s., 2019 |
Údaje fyz.popisu | 255 stran : barevné ilustrace ; 28 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Obsahuje rejstřík |
Předm.-Věc.téma | potraviny |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-Věc.téma | minimalizace odpadů |
Předm.-angl. | foodstuffs |
Předm.-angl. | meals |
Předm.-angl. | waste minimization |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | cookbooks |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Pešek, Adam |
VZ-Osobní jm. | Podhola, Adam |
VZ-Osobní jm. | Strejcová, Anna |
ISBN-pom.údaje | 9788027064137 1. vydání 20191113 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-043.329 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.