Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001296237

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00129xxxx / 0012962xx / 001296237.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-270-6413-7 (vázáno)
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT663/664
MDT641.55
MDT628.3/.5-022.231
MDT(083.12)
MDT(035)
HZ-Osobní jménoKebová, Barbora
Názvové údajeZachraň jídlo v kuchyni / autoři textů: Barbora Kebová, Adam Pešek, Adam Podhola, Anna Strejcová
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelPraha : Zachraň jídlo z.s., 2019
Údaje fyz.popisu255 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Obsahuje rejstřík
Předm.-Věc.témapotraviny
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-Věc.témaminimalizace odpadů
Předm.-angl.foodstuffs
Předm.-angl.meals
Předm.-angl.waste minimization
Žánr/formakuchařské recepty
Žánr/formapříručky
Žánr/formacookbooks
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Osobní jm.Pešek, Adam
VZ-Osobní jm.Podhola, Adam
VZ-Osobní jm.Strejcová, Anna
ISBN-pom.údaje9788027064137 1. vydání 20191113
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-043.329
Počet exemplářů0 1