Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001301659

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00130xxxx / 0013016xx / 001301659.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7403-225-7 (brožováno)
Kód předm.kateg.636 Chov zvířat. Živočišná výroba
MDT636.52/.58464
MDT636.08
MDT636.084
MDT637.54:636.52/.58464
MDT663/664-021.465
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoEnglmaierová, Michaela
Názvové údajeVliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat : certifikovaná metodika / autoři Michaela Englmaierová, Věra Skřivanová
NakladatelPraha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2019
Údaje fyz.popisu22 stran ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Všeobecná pozn.Nad názvem: Výzkumný ústav živočišné výroby, oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témakuřata
Předm.-Věc.témachov hospodářských zvířat
Předm.-Věc.témakrmení hospodářských zvířat
Předm.-Věc.témakuřecí maso
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.chickens
Předm.-angl.livestock keeping
Předm.-angl.livestock feeding
Předm.-angl.chicken meat
Předm.-angl.food quality
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Skřivanová, Věra, 1951-
VZ-KorporaceVýzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav živočišné výroby. Metodika
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20200127
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-043.796
Počet exemplářů0 1