Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001303400

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00130xxxx / 0013034xx / 001303400.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-02-0 (brožováno)
Kód jazykaeng eng slo
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5
MDT637.5.033
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoČuboň, Juraj
Názvové údajeSalted meat with shortened maturation time = Solené mäso so skrátenou dobou zrenia : scientific monograh / Juraj Čuboň, Petronela Cviková, Peter Haščík, Martina Ševelová
Varianta názvuSolené mäso so skrátenou dobou zrenia
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : Václav Helán - 2 Theta, 2019
Údaje fyz.popisu112 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.50 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuAnglické a slovenské resumé
Předm.-Věc.témamaso
Předm.-Věc.témakonzervování masa
Předm.-angl.meat
Předm.-angl.meat preservation
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Cviková, Petronela
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Ševelová, Martina
ISBN-pom.údaje9788088279020 1. vydání 20200107
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-365.630
Nakladatel-aut.f.2 Theta
Počet exemplářů0 1