Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001303400
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00130xxxx / 0013034xx / 001303400.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-02-0 (brožováno) |
Kód jazyka | eng eng slo |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5 |
MDT | 637.5.033 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Čuboň, Juraj |
Názvové údaje | Salted meat with shortened maturation time = Solené mäso so skrátenou dobou zrenia : scientific monograh / Juraj Čuboň, Petronela Cviková, Peter Haščík, Martina Ševelová |
Varianta názvu | Solené mäso so skrátenou dobou zrenia |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : Václav Helán - 2 Theta, 2019 |
Údaje fyz.popisu | 112 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 50 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Pozn.o jazyku | Anglické a slovenské resumé |
Předm.-Věc.téma | maso |
Předm.-Věc.téma | konzervování masa |
Předm.-angl. | meat |
Předm.-angl. | meat preservation |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Cviková, Petronela |
VZ-Osobní jm. | Haščík, Peter |
VZ-Osobní jm. | Ševelová, Martina |
ISBN-pom.údaje | 9788088279020 1. vydání 20200107 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-365.630 |
Nakladatel-aut.f. | 2 Theta |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.