Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001311601

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013116xx / 001311601.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7509-699-9 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
MDT663.421
MDT633.01/.04
MDT[631.57+637]-021.465
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoHřivna, Luděk, 1963-
Názvové údajeMožnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika / Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Viera Šottníková, Roman Maco
Údaje o vydáníVydání: první
NakladatelBrno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Údaje fyz.popisu59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Všeobecná pozn.Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
Všeobecná pozn.200 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témasladovnický ječmen
Předm.-Věc.témapěstování polních rostlin
Předm.-Věc.témakvalita zemědělských produktů
Předm.-angl.malting barley
Předm.-angl.field crops cultivation
Předm.-angl.quality of agricultural products
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Gregor, Tomáš
VZ-Osobní jm.Šottníková, Viera
VZ-Osobní jm.Maco, Roman
VZ-KorporaceMendelova univerzita. Ústav technologie potravin
VZ-Edice-KorporaceMendelova univerzita. Metodika
ISBN-pom.údaje1. vydání 20210407
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-367.637
Počet exemplářů0 1