Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001311601
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013116xx / 001311601.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-7509-699-9 (brožováno) |
Kód jazyka | cze cze eng |
Kód předm.kateg. | 663 Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |
MDT | 663.421 |
MDT | 633.01/.04 |
MDT | [631.57+637]-021.465 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Hřivna, Luděk, 1963- |
Názvové údaje | Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika / Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Viera Šottníková, Roman Maco |
Údaje o vydání | Vydání: první |
Nakladatel | Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020 |
Údaje fyz.popisu | 59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika |
Všeobecná pozn. | Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin |
Všeobecná pozn. | 200 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Pozn.o jazyku | České a anglické resumé |
Předm.-Věc.téma | sladovnický ječmen |
Předm.-Věc.téma | pěstování polních rostlin |
Předm.-Věc.téma | kvalita zemědělských produktů |
Předm.-angl. | malting barley |
Předm.-angl. | field crops cultivation |
Předm.-angl. | quality of agricultural products |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Gregor, Tomáš |
VZ-Osobní jm. | Šottníková, Viera |
VZ-Osobní jm. | Maco, Roman |
VZ-Korporace | Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin |
VZ-Edice-Korporace | Mendelova univerzita. Metodika |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20210407 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-367.637 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.