Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001312581

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013125xx / 001312581.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-908-3 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.613 Hygiena. Lidské zdraví
MDT613.26
MDT613.28
MDT641.1
MDT613.2:615.9
MDT613.2
MDT(043.5:042.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoMlček, Jiří, 1981-
Názvové údajeNetradiční druhy potravin - jejich význam, vlastnosti a využití = Non-traditional types of food - their importance, properties and utilization / autor: Jiří Mlček
Varianta názvuNon-traditional types of food - their importance, properties and utilization
Údaje o vydáníPořadí vydání: první
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020
Údaje fyz.popisu40 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaTeze přednášek ke jmenování profesorem
Všeobecná pozn.Studijní obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.90 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témapotraviny rostlinného původu
Předm.-Věc.témapotraviny živočišného původu
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témanutriční toxikologie
Předm.-Věc.témavýživa člověka
Předm.-angl.food of vegetable origin
Předm.-angl.food of animal origin
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.nutritive toxicology
Předm.-angl.human nutrition
Žánr/formaprofesorské přednášky
Žánr/formateze
Žánr/formainauguration lectures
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze přednášek ke jmenování profesorem
ISBN-pom.údaje1. vydání 20200528
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-367.843
Počet exemplářů0 2