Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001314402
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013144xx / 001314402.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-270-7557-7 (brožováno) : Kč 149,00 |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 613.261 |
MDT | 641.56-056.84:613.26 |
MDT | 641.56-056.84 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
Názvové údaje | Vegetarián : být či nebýt vegetariánem |
Varianta názvu | Velká kniha Vegetarián : všechno co potřebujete vědět o vegetariánství : kompletní návod : výhody a problémy |
Nakladatel | Praha : Bylinky revue, 2020 |
Údaje fyz.popisu | 113 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Předm.-Věc.téma | veganství |
Předm.-Věc.téma | vegetariánství |
Předm.-Věc.téma | veganská jídla |
Předm.-Věc.téma | vegetariánská jídla |
Předm.-angl. | veganism |
Předm.-angl. | vegetarianism |
Předm.-angl. | vegan meals |
Předm.-angl. | vegetarian cookery |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
Žánr/forma | cookbooks |
Hl.publ.suplem. | Zvláštní číslo seriálu: Bylinky revue 1804-3135 1/2000 |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20200520 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-044.786 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.