Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001315838

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013158xx / 001315838.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88019-40-4 (brožováno)
Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT663/664-021.465
MDT543.6:663/664
MDT614.31
MDT(048.8)
Názvové údajeFood reformulation : assessment of possibilities for reformulation of main food products
Údaje o vydání1st edition
NakladatelPrague : Federation of the Food and Drink Industries of the Czech Republic, Czech Technology Platform for Foodstuffs, 2020
Údaje fyz.popisu125 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-angl.food quality
Předm.-angl.food analysis
Žánr/formastudie
Žánr/formastudies
ISBN-pom.údaje[1st edition] 20200611
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-368.533
Nakladatel-aut.f.Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny
Počet exemplářů0 1