Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001318075
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013180xx / 001318075.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-87737-48-4 (vázáno) |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55:635.1/.8 |
MDT | 641.55:635.65 |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- |
Názvové údaje | Zelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák |
Varianta názvu | Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny |
Údaje o vydání | Druhé vydání |
Nakladatel | Praha : Prakul production, s.r.o., 2020 |
Údaje fyz.popisu | 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Jednoduše & dokonale |
Všeobecná pozn. | Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut |
Předm.-Věc.téma | zeleninová jídla |
Předm.-Věc.téma | luštěninová jídla |
Předm.-angl. | vegetables dishes |
Předm.-angl. | cookery (legumes) |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
Žánr/forma | cookbooks |
VZ-Osobní jm. | Vaňková, Jana |
VZ-Osobní jm. | Bílek, Pavel |
VZ-Osobní jm. | Novák, Tomáš |
VZ-Korporace | Pražský kulinářský institut |
VZ-Edice-Unif.náz. | Jednoduše & dokonale |
ISBN-pom.údaje | 9788087737484 2. vydání 20200616 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-045.044 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.