Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001319438
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013194xx / 001319438.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664 |
HZ-Osobní jméno | Kocián, Ladislav |
Názvové údaje | Stanovení vlhkosti v surovinách a produktech ovocnického průmyslu / Ladislav Kocián |
Nakladatel.údaje | Brno : VŠZ : A. Píša [distributor], 1949 (Vyškov : Západomor. tisk.) |
Údaje fyz.popisu | 51, [1] s. |
Edice-jiná forma | Sborník Vysoké školy zemědělské. Fakulta hospodářská ; C 47 |
Všeobecná pozn. | Rus. a angl. souběž. náz. a souhrn |
Všeobecná pozn. | Přehled literatury |
Všeobecná pozn. | Z úst. ovocnické a zelinářské technologie |
Všeobecná pozn. | Ilustrováno |
Resumé | Ježto dosavadní běžný způsob stanovení obsahu vody v produktech ovocn. průmyslu (v sušárně při 105°) nevyhovuje, autor probírá příslušnou literaturu a zkoumá jednotl. metody. Zvláštní stať věnuje sušené zelenině. Obšírněji se zabývávýznamu bodu varu destilačních tekutin. Pro ovocnické výrobky nalézá metodu na reakci vody s nitridem hořčíku a doporučuje ji pro některé produkty ovocn. průmyslu. |
Předm.-Věc.téma | ovocné výrobky |
Předm.-Věc.téma | vlhkost |
Předm.-Věc.téma | stanovení |
Předm.-Věc.téma | metody laboratorní |
Žánr/forma | studie |
VZ-Edice-Unif.náz. | Sborník Vysoké školy zemědělské. Fakulta hospodářská |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 132.759 |
Počet exemplářů | 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.