Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001319438

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00131xxxx / 0013194xx / 001319438.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664
HZ-Osobní jménoKocián, Ladislav
Názvové údajeStanovení vlhkosti v surovinách a produktech ovocnického průmyslu / Ladislav Kocián
Nakladatel.údajeBrno : VŠZ : A. Píša [distributor], 1949 (Vyškov : Západomor. tisk.)
Údaje fyz.popisu51, [1] s.
Edice-jiná formaSborník Vysoké školy zemědělské. Fakulta hospodářská ; C 47
Všeobecná pozn.Rus. a angl. souběž. náz. a souhrn
Všeobecná pozn.Přehled literatury
Všeobecná pozn.Z úst. ovocnické a zelinářské technologie
Všeobecná pozn.Ilustrováno
ResuméJežto dosavadní běžný způsob stanovení obsahu vody v produktech ovocn. průmyslu (v sušárně při 105°) nevyhovuje, autor probírá příslušnou literaturu a zkoumá jednotl. metody. Zvláštní stať věnuje sušené zelenině. Obšírněji se zabývávýznamu bodu varu destilačních tekutin. Pro ovocnické výrobky nalézá metodu na reakci vody s nitridem hořčíku a doporučuje ji pro některé produkty ovocn. průmyslu.
Předm.-Věc.témaovocné výrobky
Předm.-Věc.témavlhkost
Předm.-Věc.témastanovení
Předm.-Věc.témametody laboratorní
Žánr/formastudie
VZ-Edice-Unif.náz. Sborník Vysoké školy zemědělské. Fakulta hospodářská
Sigla,sign.vlastn.OLA001 132.759
Počet exemplářů1