Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001321071

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013210xx / 001321071.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88233-06-0 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT597.556.334.1
MDT637.56
MDT614.31
MDT57.088.7
MDT636.09:616-07
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoKrčmář, Pavel
Názvové údajeIdentifikace masa 4 druhů tuňáků ve vysoce tepelně opracovaných výrobcích metodou real-time PCR / autor Pavel Krčmář
NakladatelBrno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., 2017
Údaje fyz.popisu11 stran ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaUplatněná certifikovaná metodika ; č. 86/2017
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.tématuňák
Předm.-Věc.témarybí maso
Předm.-Věc.témaanalýza potravin
Předm.-Věc.témakontrola potravin
Předm.-Věc.témagenetické metody
Předm.-Věc.témaveterinární diagnostika
Předm.-angl.tuna
Předm.-angl.fish meat
Předm.-angl.food analysis
Předm.-angl.food quality control
Předm.-angl.genetic methods
Předm.-angl.veterinary diagnostics
Předm.-volně tvoř. metoda real-time PCR
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav veterinárního lékařství. Metodika
ISBN-pom.údaje[1. vydání] 20200714
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-369.882
Počet exemplářů0 1