Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001321071
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013210xx / 001321071.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88233-06-0 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 597.556.334.1 |
MDT | 637.56 |
MDT | 614.31 |
MDT | 57.088.7 |
MDT | 636.09:616-07 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Krčmář, Pavel |
Názvové údaje | Identifikace masa 4 druhů tuňáků ve vysoce tepelně opracovaných výrobcích metodou real-time PCR / autor Pavel Krčmář |
Nakladatel | Brno : Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i., 2017 |
Údaje fyz.popisu | 11 stran ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Uplatněná certifikovaná metodika ; č. 86/2017 |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | tuňák |
Předm.-Věc.téma | rybí maso |
Předm.-Věc.téma | analýza potravin |
Předm.-Věc.téma | kontrola potravin |
Předm.-Věc.téma | genetické metody |
Předm.-Věc.téma | veterinární diagnostika |
Předm.-angl. | tuna |
Předm.-angl. | fish meat |
Předm.-angl. | food analysis |
Předm.-angl. | food quality control |
Předm.-angl. | genetic methods |
Předm.-angl. | veterinary diagnostics |
Předm.-volně tvoř. | metoda real-time PCR |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav veterinárního lékařství. Metodika |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] 20200714 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-369.882 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.