Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001321202
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013212xx / 001321202.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-88279-04-4 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 637 Živočišné produkty |
MDT | 637.5'64 |
MDT | 665.22 |
MDT | 663/664-021.465 |
MDT | (048.8:082) |
HZ-Osobní jméno | Čuboň, Juraj |
Názvové údaje | Meat and fat quality of T-class slaughter pigs = Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T : scientific monograph / Juraj Čuboň, Peter Haščík, Miroslava Hlebová, Lukáš Hleba, Ondřej Bučko |
Varianta názvu | Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T |
Údaje o vydání | 1. vydání |
Nakladatel | Český Těšín : Ing. Václav Helán - 2 Theta, 2020 |
Údaje fyz.popisu | 92 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | 100 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
Předm.-Věc.téma | vepřové maso |
Předm.-Věc.téma | živočišné tuky |
Předm.-Věc.téma | kvalita potravin |
Předm.-angl. | pork |
Předm.-angl. | animal fats |
Předm.-angl. | food quality |
Žánr/forma | kolektivní monografie |
Žánr/forma | collective monographs |
VZ-Osobní jm. | Haščík, Peter |
VZ-Osobní jm. | Hlebová, Miroslava, 1983- |
VZ-Osobní jm. | Hleba, Lukáš, 1984- |
VZ-Osobní jm. | Bučko, Ondřej |
ISBN-pom.údaje | 9788088279044 1. vydání 20200709 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-369.911 |
Nakladatel-aut.f. | 2 Theta |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.