Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001321202

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013212xx / 001321202.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-88279-04-4 (brožováno)
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637.5'64
MDT665.22
MDT663/664-021.465
MDT(048.8:082)
HZ-Osobní jménoČuboň, Juraj
Názvové údajeMeat and fat quality of T-class slaughter pigs = Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T : scientific monograph / Juraj Čuboň, Peter Haščík, Miroslava Hlebová, Lukáš Hleba, Ondřej Bučko
Varianta názvuKvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T
Údaje o vydání1. vydání
NakladatelČeský Těšín : Ing. Václav Helán - 2 Theta, 2020
Údaje fyz.popisu92 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.100 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Předm.-Věc.témavepřové maso
Předm.-Věc.témaživočišné tuky
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.pork
Předm.-angl.animal fats
Předm.-angl.food quality
Žánr/formakolektivní monografie
Žánr/formacollective monographs
VZ-Osobní jm.Haščík, Peter
VZ-Osobní jm.Hlebová, Miroslava, 1983-
VZ-Osobní jm.Hleba, Lukáš, 1984-
VZ-Osobní jm.Bučko, Ondřej
ISBN-pom.údaje9788088279044 1. vydání 20200709
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-369.911
Nakladatel-aut.f.2 Theta
Počet exemplářů0 1