Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001323902

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013239xx / 001323902.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

Kód předm.kateg.664 Potravinářský průmysl
MDT664
MDT663/664:54
Názvové údajeThe chemistry and technology of food and food Products : in 3 volumes / edit by Morris B. Jacobs
Údaje o vydání2nd completely rev. and augm. edition
Nakladatel.údajeNew York : Interscience publishers, 1951
Údaje fyz.popisu3 sv. : il.
Form.pozn.k obsahu1. 25, 832 s. -- 2. 26 s., s. 833-1769 -- 3. 30,s., s. 1773-2580
Předm.-Věc.témapotravinářská technologie
Žánr/formapříručky
VZ-Osobní jm.Jacobs, Morris B. (Morris Boris), 1905-1965
Sigla,sign.vlastn.OLA001 230.944 1-3
Počet exemplářů3