Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001323902
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013239xx / 001323902.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
Kód předm.kateg. | 664 Potravinářský průmysl |
MDT | 664 |
MDT | 663/664:54 |
Názvové údaje | The chemistry and technology of food and food Products : in 3 volumes / edit by Morris B. Jacobs |
Údaje o vydání | 2nd completely rev. and augm. edition |
Nakladatel.údaje | New York : Interscience publishers, 1951 |
Údaje fyz.popisu | 3 sv. : il. |
Form.pozn.k obsahu | 1. 25, 832 s. -- 2. 26 s., s. 833-1769 -- 3. 30,s., s. 1773-2580 |
Předm.-Věc.téma | potravinářská technologie |
Žánr/forma | příručky |
VZ-Osobní jm. | Jacobs, Morris B. (Morris Boris), 1905-1965 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 230.944 1-3 |
Počet exemplářů | 3 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.