Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001325124

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00132xxxx / 0013251xx / 001325124.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

HZ-Osobní jménoJaníček, Gustav, 1911-1995
Názvové údajeTechnologie přípravy pokrmů : určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie. Část 2 / Gustav Janíček a Antonín Malý
Údaje o vydání1. vyd.
Nakladatel.údajePraha : SNTL, 1957 (Praž. tisk. 06)
Údaje fyz.popisu105, [2] s., [14] s. obr. příl. : il.
Edice-jiná formaUčební texty vysokých škol
Všeobecná pozn.Opr. k 1. části
Všeobecná pozn.310 výt.
Všeobecná pozn.Vyd. Vys. škola chem.-technologická v Praze
Všeobecná pozn.Přehl. lit.
Všeobecná pozn.Přehl. kulinářských surovin a výrobků
VZ-Osobní jm.Malý, Antonín
VZ-KorporaceVysoká škola chemicko-technologická v Praze
VZ-Edice-Unif.náz. Učební texty vysokých škol
Sigla,sign.vlastn.OLA001 II 292.676/ 2
Počet exemplářů1