Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001331028

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00133xxxx / 0013310xx / 001331028.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7454-933-5 (brožováno)
Kód jazykacze cze eng
Kód předm.kateg.579 Mikrobiologie
MDT614.31
MDT579.083
MDT579-021.473
MDT547.333
MDT(043.5:042.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoBuňková, Leona, 1974-
Názvové údajeProdukce biogenních aminů v potravinách a faktory ovlivňující jejich tvorbu = Production of biogenic amines in foods, and factors affecting their formation / autor: Leona Buňková
Varianta názvuProduction of biogenic amines in foods, and factors affecting their formation
Údaje o vydáníPořadí vydání: první
NakladatelZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2020
Údaje fyz.popisu42 stran : ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaTeze přednášek ke jmenování profesorem
Všeobecná pozn.Obor: Technologie potravin
Všeobecná pozn.Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Všeobecná pozn.90 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témakontrola potravin
Předm.-Věc.témamikrobiologická analýza
Předm.-Věc.témaškodlivé mikroorganismy
Předm.-Věc.témaaminy
Předm.-angl.food quality control
Předm.-angl.microbiological analysis
Předm.-angl.injurious microorganisms
Předm.-angl.amines
Předm.-volně tvoř. biogenní aminy
Žánr/formaprofesorské přednášky
Žánr/formateze
Žánr/formainauguration lectures
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
VZ-Edice-KorporaceUniverzita Tomáše Bati ve Zlíně. Teze přednášek ke jmenování profesorem
ISBN-pom.údaje1. vydání 20201007
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-372.612
Počet exemplářů0 2