Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001331354

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00133xxxx / 0013313xx / 001331354.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-084-5 (brožováno)
Kód jazykaeng cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT597.2/.5(28)
MDT639.3
MDT591.13
MDT637'8
MDT641.1
MDT663/664-021.465
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoKhalili Tilami, Sarvenaz, 1984-
Názvové údajeFactors influencing nutritional value of fish = Faktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb / Sarvenaz Khalili Tilami
Varianta názvuFaktory ovlivňující výživovou hodnotu ryb
NakladatelVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019
Údaje fyz.popisu116 stran : ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o disertaciTeze disertace (Ph.D.)--Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2019
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témasladkovodní ryby
Předm.-Věc.témachov ryb
Předm.-Věc.témavýživa živočichů
Předm.-Věc.témarybí produkty
Předm.-Věc.témanutriční hodnota potravin
Předm.-Věc.témakvalita potravin
Předm.-angl.freshwater fishes
Předm.-angl.fish keeping
Předm.-angl.animal nutrition
Předm.-angl.fish products
Předm.-angl.nutritive value of foods
Předm.-angl.food quality
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
ISBN-pom.údaje[1st edition] 20201008
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-372.723
Nakladatel-aut.f.Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod
Počet exemplářů0 1