Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001331356

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00133xxxx / 0013313xx / 001331356.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-7514-092-0 (brožováno)
Kód jazykaeng cze eng
Kód předm.kateg.637 Živočišné produkty
MDT637'8
MDT597.551.214
MDT597.556.331.12
MDT577.112.8:591.1
MDT577.115
MDT542.943
MDT637.03
MDT621.796
MDT(043.3)
MDT(048.3)
HZ-Osobní jménoHematyar, Nima, 1980-
Názvové údajeProtein and lipid oxidation in fish - pathways, kinetics and products = Oxidace proteinů a lipidů u ryb - dráhy, kinetika a produkty / Nima Hematyar
Varianta názvuOxidace proteinů a lipidů u ryb - dráhy, kinetika a produkty
NakladatelVodňany : Fakulta rybářství a ochrany vod, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, 2019
Údaje fyz.popisu112 stran : ilustrace ; 24 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Pozn.o disertaciTeze disertace (Ph.D.)--Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, 2019
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Pozn.o jazykuČeské a anglické resumé
Předm.-Věc.témarybí produkty
Předm.-Věc.témakapr obecný
Předm.-Věc.témaokoun říční
Předm.-Věc.témaživočišné bílkoviny
Předm.-Věc.témalipidy
Předm.-Věc.témaoxidace
Předm.-Věc.témazpracování živočišných produktů
Předm.-Věc.témaskladování
Předm.-angl.fish products
Předm.-angl.carp
Předm.-angl.European perch
Předm.-angl.animal proteins
Předm.-angl.lipids
Předm.-angl.oxidation
Předm.-angl.animal products processing
Předm.-angl.storage
Žánr/formadisertace
Žánr/formateze
Žánr/formadissertations
Žánr/formaabstracts
VZ-KorporaceJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod
ISBN-pom.údaje[1st edition] 20201009
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-372.725
Nakladatel-aut.f.Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod
Počet exemplářů0 1