Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001335755
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00133xxxx / 0013357xx / 001335755.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-0-9927573-7-3 (brožováno) |
Kód jazyka | cze eng |
Kód předm.kateg. | 641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
MDT | 641.55 |
MDT | 613.2 |
MDT | (035) |
MDT | (083.12) |
HZ-Osobní jméno | Noakes, Timothy, 1949- |
Unifik.název | Real meal revolution. Česky |
Názvové údaje | Revoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování / Tim Noakes, Jonno Proudfoot a Sally-Ann Creedová |
Nakladatel | Woodcote : Publixing, [2017] |
Copyright | ©2017 |
Údaje fyz.popisu | 304 stran : barevné ilustrace ; 27 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ obsahu | statický obraz sti |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Z angličtiny přeložila Petra Schultze |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii a rejstříky |
Resumé | Publikace představuje výživový směr Banting, který je založen na konzumaci pokrmů s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků. Obsahuje recepty na rozmanitá jídla, připravená z masa, mořských plodů, vajec, sýrů, zeleniny či ořechů. |
Předm.-Věc.téma | jídla |
Předm.-Věc.téma | racionální výživa |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | kuchařské recepty |
VZ-Osobní jm. | Proudfoot, Jonno |
VZ-Osobní jm. | Creed, Sally-Ann, 1952- |
VZ-Osobní jm. | Schultze, Petra, 1987- |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-046.638 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.