Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001335755

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00133xxxx / 0013357xx / 001335755.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-0-9927573-7-3 (brožováno)
Kód jazykacze eng
Kód předm.kateg.641 Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
MDT641.55
MDT613.2
MDT(035)
MDT(083.12)
HZ-Osobní jménoNoakes, Timothy, 1949-
Unifik.názevReal meal revolution. Česky
Názvové údajeRevoluce v opravdovém jídle : radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování / Tim Noakes, Jonno Proudfoot a Sally-Ann Creedová
NakladatelWoodcote : Publixing, [2017]
Copyright©2017
Údaje fyz.popisu304 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
Typ obsahutext txt
Typ obsahustatický obraz sti
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Z angličtiny přeložila Petra Schultze
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii a rejstříky
ResuméPublikace představuje výživový směr Banting, který je založen na konzumaci pokrmů s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků. Obsahuje recepty na rozmanitá jídla, připravená z masa, mořských plodů, vajec, sýrů, zeleniny či ořechů.
Předm.-Věc.témajídla
Předm.-Věc.témaracionální výživa
Žánr/formapříručky
Žánr/formakuchařské recepty
VZ-Osobní jm.Proudfoot, Jonno
VZ-Osobní jm.Creed, Sally-Ann, 1952-
VZ-Osobní jm.Schultze, Petra, 1987-
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-046.638
Počet exemplářů0 1