Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001340285
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013402xx / 001340285.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86794-63-1 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 640.4 Hotelnictví. Stravování |
MDT | 640.4 |
MDT | 640.433 |
MDT | 628.4.04:663/664 |
MDT | 628.3/.5-022.231 |
MDT | (035) |
HZ-Osobní jméno | Ratinger, Tomáš |
Názvové údaje | Jak šetřit jídlem? : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování / zpracovali Tomáš Ratinger, Iva Vančurová, Lenka Hebáková, Jarmila Pilecká, Iveta Bošková, Marcela Kormaňáková, Barbora Kebová, Anna Strejcová |
Nakladatel | [Praha] : [Technologické centrum AV ČR], 2020 |
Údaje fyz.popisu | 35 stran : barevné ilustrace ; 30 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografii |
Předm.-Věc.téma | veřejné stravování |
Předm.-Věc.téma | rychloobslužné restaurace |
Předm.-Věc.téma | potravinářský odpad |
Předm.-Věc.téma | minimalizace odpadů |
Předm.-angl. | catering services |
Předm.-angl. | fast food restaurants |
Předm.-angl. | food waste |
Předm.-angl. | waste minimization |
Žánr/forma | příručky |
Žánr/forma | handbooks and manuals |
VZ-Osobní jm. | Vančurová, Iva |
VZ-Osobní jm. | Hebáková, Lenka |
VZ-Osobní jm. | Pilecká, Jarmila |
VZ-Osobní jm. | Bošková, Iveta |
VZ-Osobní jm. | Kormaňáková, Marcela |
VZ-Osobní jm. | Kebová, Barbora, 1991- |
VZ-Osobní jm. | Strejcová, Anna |
ISBN-pom.údaje | [1. vydání] Vydavatel v publikaci není uveden 20210416 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 2-047.058 |
Nakladatel-aut.f. | Akademie věd České republiky, Technologické centrum |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.