Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001340285

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013402xx / 001340285.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86794-63-1 (brožováno)
Kód předm.kateg.640.4 Hotelnictví. Stravování
MDT640.4
MDT640.433
MDT628.4.04:663/664
MDT628.3/.5-022.231
MDT(035)
HZ-Osobní jménoRatinger, Tomáš
Názvové údajeJak šetřit jídlem? : příručka redukce plýtvání potravinami ve veřejném stravování / zpracovali Tomáš Ratinger, Iva Vančurová, Lenka Hebáková, Jarmila Pilecká, Iveta Bošková, Marcela Kormaňáková, Barbora Kebová, Anna Strejcová
Nakladatel[Praha] : [Technologické centrum AV ČR], 2020
Údaje fyz.popisu35 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Všeobecná pozn.Název z obálky
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografii
Předm.-Věc.témaveřejné stravování
Předm.-Věc.témarychloobslužné restaurace
Předm.-Věc.témapotravinářský odpad
Předm.-Věc.témaminimalizace odpadů
Předm.-angl.catering services
Předm.-angl.fast food restaurants
Předm.-angl.food waste
Předm.-angl.waste minimization
Žánr/formapříručky
Žánr/formahandbooks and manuals
VZ-Osobní jm.Vančurová, Iva
VZ-Osobní jm.Hebáková, Lenka
VZ-Osobní jm.Pilecká, Jarmila
VZ-Osobní jm.Bošková, Iveta
VZ-Osobní jm.Kormaňáková, Marcela
VZ-Osobní jm.Kebová, Barbora, 1991-
VZ-Osobní jm.Strejcová, Anna
ISBN-pom.údaje[1. vydání] Vydavatel v publikaci není uveden 20210416
Sigla,sign.vlastn.OLA001 2-047.058
Nakladatel-aut.f.Akademie věd České republiky, Technologické centrum
Počet exemplářů0 1