Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001341350

Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013413xx / 001341350.htm

Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu. Získat dokument z katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog. Get the item from catalog.

ISBN978-80-86940-91-5 (brožováno)
Kód předm.kateg.633 Rostlinná výroba
MDT633.491
MDT631.563.9
MDT(083.744)
HZ-Osobní jménoVacek, Josef
Názvové údajeSkladování konzumních brambor : certifikovaná metodika / Josef Vacek, Tomáš Plíštil
Údaje o vydáníVydání první
NakladatelHavlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., 2020
Údaje fyz.popisu23 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Typ obsahutext txt
Typ médiabez média n
Typ nosičesvazek nc
Edice-jiná formaCertifikovaná metodika
Edice-jiná formaPraktické informace ; číslo 80
Všeobecná pozn.Název z obálky
Všeobecná pozn.500 výtisků
Pozn.o bibliogr.Obsahuje bibliografie
Předm.-Věc.témabrambory
Předm.-Věc.témaskladování zemědělských plodin
Předm.-angl.potatoes
Předm.-angl.crop storage
Žánr/formacertifikované metodiky
Žánr/formacertified methodology
VZ-Osobní jm.Plíštil, Tomáš
VZ-Edice-KorporaceVýzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod. Metodiky
VZ-Edice-Unif.náz. Praktické informace
ISBN-pom.údaje1. vydání 20210204
Sigla,sign.vlastn.OLA001 1-375.946
Počet exemplářů0 1