Katalog Vědecké knihovny v Olomouci, báze SVK01, záznam 001341350
Navigace: https://aleph.vkol.cz/pub / svk01 / 00134xxxx / 0013413xx / 001341350.htm
Chcete-li získat tento dokument, vstupte přímo do katalogu.
If you want to get more information about the document, enter the online catalog.
ISBN | 978-80-86940-91-5 (brožováno) |
Kód předm.kateg. | 633 Rostlinná výroba |
MDT | 633.491 |
MDT | 631.563.9 |
MDT | (083.744) |
HZ-Osobní jméno | Vacek, Josef |
Názvové údaje | Skladování konzumních brambor : certifikovaná metodika / Josef Vacek, Tomáš Plíštil |
Údaje o vydání | Vydání první |
Nakladatel | Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., 2020 |
Údaje fyz.popisu | 23 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
Typ obsahu | text txt |
Typ média | bez média n |
Typ nosiče | svazek nc |
Edice-jiná forma | Certifikovaná metodika |
Edice-jiná forma | Praktické informace ; číslo 80 |
Všeobecná pozn. | Název z obálky |
Všeobecná pozn. | 500 výtisků |
Pozn.o bibliogr. | Obsahuje bibliografie |
Předm.-Věc.téma | brambory |
Předm.-Věc.téma | skladování zemědělských plodin |
Předm.-angl. | potatoes |
Předm.-angl. | crop storage |
Žánr/forma | certifikované metodiky |
Žánr/forma | certified methodology |
VZ-Osobní jm. | Plíštil, Tomáš |
VZ-Edice-Korporace | Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod. Metodiky |
VZ-Edice-Unif.náz. | Praktické informace |
ISBN-pom.údaje | 1. vydání 20210204 |
Sigla,sign.vlastn. | OLA001 1-375.946 |
Počet exemplářů | 0 1 |
Úvodní stránka katalogu.
O úroveň zpět..
© 2007 Ex Libris & Vědecká knihovna v Olomouci - webmaster.